Lykken er sosial

Derfor samarbeider vi med Heime for å legge til rette for gode og givende fellesskap, naboskap og vennskap i Telleviko.

I over 80 har forskere fra Harvard fulgt flere tusen mennesker gjennom livet. Målet er å finne ut hva som gjør oss lykkelige.

Konklusjonen er tydelig: «Gode relasjoner gjør oss lykkeligere og friskere».

Forskerne trekker frem tre nøkkellærdommer om sosiale relasjoner:

  • Sosiale relasjoner er veldig bra for oss, og ensomhet tar liv: Mennesker med gode sosiale relasjoner er lykkeligere, friskere og lever lenger enn de som har færre gode sosiale relasjoner
  • Kvalitet er viktigere enn kvantitet: Det er kvaliteten på de sosiale relasjonene som betyr noe, ikke antallet venner eller om du er i et forhold.
  • Gode relasjoner beskytter ikke bare kroppen, men hjernen også.

TED talk BeaconStreet, November 2015: Robert Waldinger

Vi vil at du skal ha det bra i Telleviko, og at du skal kunne leve et lykkelig liv. 
Derfor har vi fått Heime med på laget.

Heime er et konsept som gjennom en praktisk og unik plattform legger til rette for fellesskap, naboskap og vennskap – gode sosiale bånd som gjør livet bedre. Heime-plattformen skaper meningsfulle sosiale opplevelser, organiserer og optimaliserer bruken av fellesareal og fremmer delingsøkonomi.

Gjennom plattformen kan du enkelt opprette arrangementer som alle beboerne kan delta på. For eksempel grilling, fotballspilling, filmkveld, strikkeklubb, kaffeslabberas eller plantekurs.

Heime gjør det også enkelt å låne, dele og booke verktøy, sykler, friluftsutstyr og fellesarealer, og det gjør det superlett å kommunisere med alle i nabolaget.

Del øyeblikkene

Glad i sport? Med Heime er det enkelt å samle naboer med samme interesse. Store idrettsøyeblikk er bedre i fellesskap.

Del på kaffen

Kaffe smaker best sammen med andre. Med Heime er det superenkelt å arrangere kaffeslabberas med naboer – også de du ikke kjenner fra før.

Del på plantene

Grønne fingre? Med Heime kan du enkelt finne andre som deler dine interesser, eller som ønsker å lære.

Del på sykkelen

Trenger du sykkel hver dag – eller av og til? Med felles nabosykler gjennom Heim har du sykkel når du trenger det, uten at du må bruke masse penger på å kjøpe en selv.

Del på plassen

Med felles gjesteleilighet har du plass når du trenger det, uten at du må låne opp til over ørene for å kjøpe bolig med et ekstra rom. Bookes enkelt gjennom Heime.

Del verktøyet

Du trenger ikke stikksag hver dag. Men den dagen du trenger det, er det veldig kjekt at det er lett tilgjengelig.

Møt våre hyggelige meglere

keyboard_arrow_up