Meld din interesse

* indicates required

Persondata lagres og benyttes kun i
tilknytning dette prosjektet

Nyt en skjermet tilværelse mens du tar inn den praktfulle fjordutsikten.

Backer Bolig skal bygge ca. 90 leiligheter like ved sjøen. Leilighetene vil få en spektakulær utsikt over Bjørnafjorden og flere vil se hele veien til Folgefonna.

I Telleviko bor du sentralt, men likevel usjenert. Dette gjør prosjektet helt unikt.

I umiddelbar nærhet finner man friluftsområdet Tellevika. Her skal vi sammen med Bjørnafjorden kommune og Bergen og Omegn Friluftsråd oppgradere området til glede for boligkjøperne og andre innbyggere i nærområdet.

Oseana, Mobergsvika og Os sentrum ligger i gangavstand fra prosjektet. Det er også kort vei til dagligvarer, kollektivtransport, skole og barnehage. Du kan du ta deg fra Telleviko til Lagunen på i underkant av 15 minutter.

Gode kvaliteter

Samtlige leiligheter vil få gode kvaliteter og egen privat terrasse. Leilighetene utformes med fokus på miljø og bærekraft. Uteoppholdsarealene skal tilrettelegge for gode, sosiale oppholdssoner som ivaretar alle aldersgrupper.

Nøkkelinformasjon
Antall boligerca. 90
BoligtypeLeilighet
Estimert salgsstartHøst 2024
Estimert innflytning2027
EieformSameie
Telleviko på tegnebrettet

Tusjstrekene er ennå ikke tørre på skissetegningene av Telleviko.

Arkitekt Thale Bjørnerheim og resten av teamet i Arkitektgruppen Cubus jobber konsentrert med utformingen av det unike prosjektet. En av de viktigste oppgavene deres er å videreforedle Tellevikos unike stedskvaliteter i utformingen av både bygningene, boligene og uteområdet.

Her er det solrikt og en nydelig utsikt, samtidig som stedet har en naturlig kontakt til fjord, strand og grønne omgivelser. For å sikre sol og utsikt best mulig til flest mulig, vil bebyggelsen i Telleviko følge det stigende terrenget. Dette bidrar også til variasjoner med identitet og særpreg.

For Bjørnerheim og kollegene, og for utbyggerne, er det viktig at leilighetene kan romme alle livets faser. Derfor tegner hun boeneheter med stor variasjon, samtidig som de følger felles prinsipper og et tydelig konsept.

Utearelene er en av prosjektets mest unike kvaliteter. Der planlegger Bjørnerheim, i samarbeid med utbyggeren, for solfylte oppholdsplasser med rikelige innslag av natur som oppmuntrer til aktivitet for både store og små. Sammen bidrar dette til sosial bærekraft, biologisk mangfold og et herlig nabolag.

Er du nysgjerrig på hvordan resultatet blir? Meld din interesse, så blir du blant de første som får se tegninger og bilder, når de er klare.

«Tellviko blir et nabolag 
med identitet og særpreg.»

– Arkitekt Thale Bjørnerheim

Møt våre hyggelige meglere

keyboard_arrow_up