Illustrasjonsbilde ungt par i stue Telleviko

Hvorfor kjøpe nybygg i Telleviko fremfor bruktbolig?

I Telleviko får du muligheten til å flytte inn i en helt ny leilighet hvor ingen har bodd før deg. Prislappen på en ny bolig er ved første øyekast høyere en bruktbolig. I et lengre perspektiv er fordelene med nybygg så mange at det likevel vil lønne seg å kjøpe nytt.

Lav dokumentavgift

Ved kjøp av bruktbolig må du betale dokumentavgift på 2,5 % av kjøpesummen. For en bolig til kr. 5 000 000, utgjør dokumentavgiften NOK 125 000,-. Ved kjøp av nybygg beregnes dokumentavgiften kun av tomteverdien og ikke av kjøpesummen. Her er det mye penger å spare.

Ingen budrunde

Kjøp av nybygg gir deg forutsigbarhet. I Telleviko selges alle boliger til fastpris, og du unngår stressende budrunder.

«Bygg ditt eget hjem»

De som kommer tidlig inn i byggeprosessen får anledning til å velge materialer og innredning i den nye boligen. Du kan f.eks. velge gulv, fliser, kjøkkeninnredning fra en rikholdig kundetilvalgmeny. Sammen med gode rådgivere kan du sette ditt særpreg på boligen og velge de kvaliteter som er viktig for deg.

Prisvekst

Nybygg kjøpes gjerne ett til to år før ferdigstillelse. Erfaringsmessig får kjøper med seg en prisstigning før overtakelse.

God tid på å selge eksisterende bolig

Ved kjøp av nybygg har du god tid til å planlegge flytteprosessen. Dette kan være en stor fordel, særlig for de som kommer fra stor enebolig og skal tilpasse seg et mindre boareal.

5 år reklamasjonsadgang

Som boligkjøper har du 5 års reklamasjonsrett regnet fra ferdigstillelse. I denne perioden er utbygger ansvarlig for eventuelle bygningsfeil og mangler ved boligen.

Grønt boliglån og lavere driftsutgifter

Leilighetene i Telleviko vil få energimerke A eller B. Dette muliggjør ekstra god rente hos de fleste tilbydere av grønne boliglån.

Alt er nytt – ingen oppussing eller renovering på mange år

Det er noe helt spesielt å flytte inn i en bolig som ingen har brukt før deg. Nybygg oppføres i henhold til strenge tekniske forskrifter. Dette gir godt inneklima, lavt energiforbruk og du sparer deg for oppussingskostnader og uforutsette reparasjoner i mange år fremover.

Møt våre hyggelige meglere

keyboard_arrow_up