Arkitekt Thale Bjørnerheim arkitektgruppen cubus telleviko

Telleviko på tegnebrettet

Arkitekt Thale Bjørnerheim og resten av teamet jobber nå tett med utbyggerne for å forme Telleviko. For dem er det viktig å videreforedle de unike kvalitetene, som utsikt, lys og nærheten til natur og fjord.

Tusjstrekene er ennå ikke tørre på skissetegningene av Telleviko.

Arkitekt Thale Bjørnerheim og resten av teamet i Arkitektgruppen Cubus jobber konsentrert med utformingen av det unike prosjektet. En av de viktigste oppgavene deres er å videreforedle Tellevikos unike stedskvaliteter i utformingen av både bygningene, boligene og uteområdet.

Her er det solrikt og en nydelig utsikt, samtidig som stedet har en naturlig kontakt til fjord, strand og grønne omgivelser. For å sikre sol og utsikt best mulig til flest mulig, vil bebyggelsen i Telleviko følge det stigende terrenget. Dette bidrar også til variasjoner med identitet og særpreg.

For Bjørnerheim og kollegene, og for utbyggerne, er det viktig at leilighetene kan romme alle livets faser. Derfor tegner hun boeneheter med stor variasjon, samtidig som de følger felles prinsipper og et tydelig konsept.

Utearelene er en av prosjektets mest unike kvaliteter. Der planlegger Bjørnerheim, i samarbeid med utbyggeren, for solfylte oppholdsplasser med rikelige innslag av natur som oppmuntrer til aktivitet for både store og små. Sammen bidrar dette til sosial bærekraft, biologisk mangfold og et herlig nabolag.

Er du nysgjerrig på hvordan resultatet blir? Meld din interesse, så blir du blant de første som får se tegninger og bilder, når de er klare.

Møt våre hyggelige meglere

keyboard_arrow_up