Kart som viser nærområdet til boligprosjektet Telleviko nær Osøyro

10 gode grunner til å bo i Telleviko

Livet i Telleviko blir godt. Nedenfor gir vi deg 10 gode grunner for hvorfor en leilighet i Telleviko vil passe for akkurat deg.

1. Kort vei til Os Sentrum

Med bil kan du ta deg fra Telleviko til Os sentrum på bare 4 minutter. Dersom du tar beina fatt, tar spaserturen ca. 10 minutter via Giljavegen og Mobergsvika.

Se nærmere detaljer i dette interaktive kartet.

2. 15 minutter fra Lagunen

Veien fra Telleviko til Lagunen er kort. Den korte veien til sentrale strøk gjør prosjektet interessant for både Osinger og Bergensere.

3. 20 minutter fra Bergen Lufthavn

Veien til Bergen Lufthavn er også kort. Du kan ta deg fra Telleviko til Bergen Lufthavn på bare 20 minutter.

4. Nærhet til sjø og friluftsområdet Tellevika

Friluftsområdet Tellevika ligger et steinkast fra boligprosjektet. Veien til bading, grilling, kajakkpadling og annen lek og moro kan nesten ikke bli kortere.

5. Nærhet til skole og barnehage

Avstanden til barnehage og skole er kort. Til barnehagen tar du deg på 3 minutter med bil og på 5 minutter til fots, mens du på 5 minutter kan kjøre til Os barneskule og Os ungdomskule.

6. Nærhet til dagligvare

Handleturen kan tas på Rema 1000 eller Kiwi Moberg. Turen fra Telleviko tar 2 minutter med bil, 13 minutter til fots eller ca. (6 minutter med sykkel).

7. Veien til kultur og underholdning

Oseana Kunst- og Kultursenter tilbyr et rikholding program året rundt. Her er det også muligheter for leie av selskapslokaler. Turen fra Telleviko til Oseana tar bare 5 minutter med bil og du kan spasere på ca. 10 minutt.

8. Nye venner for livet?

I Telleviko legger vi til rette for at nye bekjentskap og vennskap kan stiftes. Det er enklere å bli kjent med naboer i et nyetablert boligområde. Les mer om hvordan vi legger til rette for godt naboskap her.

9. Privat terrasse/balkong

Samtlige leiligheter vil få sin egen private terrasse eller balkong hvor du kan nyte gode solforhold og en fantastisk utsikt.

10. Fordelene ved å bo nytt

Fordelene ved å bo i nybygg er mange. Les mer om dette her.

Møt våre hyggelige meglere

keyboard_arrow_up